Spar penge i din virksomhed

Har du dit eget håndværker firma, enten som blikkenslager eller tømrer, vil du have brug for en masse værktøj. Hvis du ikke benytter dig af oplagte mugligheder til at spare på, kan det nemt bliver dyrt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, med hvordan du kan spare en masse penge på udstyr, værktøj og arbejdstøj.  Disse forslag kan hjælpe dig med at skabe, en virksomhed som vil give en plus på kontoen hver eneste måned.

Køb ikke det første tilbud

Husk altid at indhente ikke bare to tilbud, gerne flere så du rigtigt har noget at sammenligne dem med. Husk ikke kun at kigge på hvad det koster. Men også kvaliteten kan du kigge godt efter.  Også en god ide at se efter, om leverandører har fri fragt eller andre fordele. At give sig god ide til at undersøge de forskellige tilbud, kan virkeligt spare dig for en del penge. Der findes flere hjemmesider, som Pricerunner, som kan hjælpe dig med at finde det bedste tilbud.

Køb altid stort ind

Som alle ved, så kan man få store besparelser, hvis man køber mere end et par stykker af en varer. Det er gælder også, om du handler som erhvervsperson eller som privat. Hvis du for eksempel gerne vil sælge flere af Solamagic terrassevarmere, burde du overeje at kontakte Pia Bjerke og hører om eventuelle mængderabat ved køb af flere terrassevarmere.

Hvis du ser det med økonomiske briller, er det selvfølgelig vigtigt ikke at forhandle mere hjem, end man kan sælge. Det kan blive dyrt at brænde inde af 10 terrassevarmere, som hver koster over 4000 kr. stk. Så inden du foretager en enkel bestilling, bør du lave flere beregninger så du er sikker på at kunne komme af med produkterne igen.

Spar stort med rabatkoder

Hvis de største ønske er at skærer ned på udgifterne i dit firma, er her et godt tip til netop det. Mange danske webshops , er nemlig begyndt at gøre brug af rabatkoder. Disse koder kan spare dig for mellem 5% og 20%. Dvs, at samme vare koster mindre, når du har indtaste en rabatkoder, når du skal til at bestille. Der finder flere sider, som finder rabatkoder som virker. Og der finder også websider, hvor de ikke har opdateret deres koder i flere år. Så ved dem kan du ikke spare penge. Men det er lidt vildt, at man kan spare 20% på ens ordre ved at indtaske en simple kode. Læs mere om rabatkoder her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>