Måltidskasser – er det noget for dig ?

I en verden, hvor folk foretrækker online shopping frem for at gå til det lokale indkøbscentret. Er det ikke overraskende, at måltidskasser er ved at blive det nye sort. Som et resultat undgår mange nu også den lokale brugs når de skal handle til aftensmaden. Ifølge markedsundersøgelser genererede måltidskasser over 2 millioner kroner dollars i 2019, og der forventes yderligere vækst. For travle selvstændige og arbejdende forældre er ideen om at få et komplet måltid med alle ingredienserne sendt direkte til ens dør yderst tiltalende.

I stedet for at tilbringe weekender med at lave lister og stå i kø hos købmanden, er hele måltidet eller opskriften klar og venter på dig, når du kommer hjem. Med så mange forskellige måltidskasser at vælge imellem er der noget for enhver smag: forskellige priser, forskellige diætpræferencer og et program designet specielt til børn! Men er disse måltidskasser noget værd, er de noget for dig?

Lad os først se på de forskellige slags måltidskasser. Nogle abonnementsplaner giver dig alle ingredienserne, inklusive krydderier og en detaljeret opskrift. Kassen ankommer med masser af is, der for det meste er fuldstændigt genanvendelige. Og hvem ville ikke elske at pakke en sjov kasse fuld af lækker mad ud? Hvis du ikke gør det, er det absolut en sjov opgave for børnene at pakke ud og organisere ingredienserne. Andre måltidskasser sender fuldt tilberedte måltider, der simpelthen skal poppes i mikrobølgeovnen og opvarmes. Disse måltider sendes friske, ikke frosne.

Det anbefales at du selv undersøger de forskellige måltidskasser. Omkostningerne ved abonnementsplanerne er lige så forskellige som selve planerne. Nogle koster så lidt som 35 kroner per portion mens er oppe i 800 kroner om uge. De fleste abonnementer starter med planer, der tilbyder to måltider om ugen. Hvis du laver mad til hele familie, og du køber flere portioner. Så det kommer virkelig ned i prisen pr. portion. Forsendelse er ikke altid gratis, så selvom det at spare benzin og tid er to positive aspekter af måltidsplaner, kan forsendelsesomkostninger muligvis opveje den besparelse.

Inden du investerer tiden i at undersøge en plan, er et vigtigt spørgsmål at stille dig selv: “Kan jeg lide at lave mad?” Selvom opskrifterne er virkelig nemme at følge og har trinvise instruktioner, er det vigtigt at bemærke, at ægte madlavning er involveret. Dette er heller ikke “one-pot” måltider. Nogle opskrifter kræver flere gryder og trin til madlavning. Det er bedst at undersøge, hvordan din tid bruges bedst. Vil du spare tid ved check-out eller i køkkenet ved at rydde op?

Et plus med måltiderne til hjemmelevering er, at der normalt er yderligere besparelsestilbud eller en anden bonus for at holde dig abonnerer. Ved kontrol af et af de mest populære navne i abonnementsmåltider er basisprisen for en familie på fire $ 90 pr. Uge med gratis forsendelse. Det er tre måltider til din familie, der sendes gratis til din dør. Som ny abonnent tilbyder denne særlige plan gode rabatter hver uge i den første måned, der spænder fra $ 30 til $ 10 pr. Uge, hvilket sparer din familie en ekstra $ 80 rabat på basisprisen for måneden. Dette bringer prisen per person pr. Måltid ned til ca. $ 5. Denne sats er svær at slå, selv med den mest sparsomme shopping og planlægning i købmanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>