5 måder at spare penge på hvert online handel

Følger du ikke disse meget enkle tips? Du taber penge hver gang du køber noget online.

Den digitale tidsalder er en fantastisk tid til at være online shopper. Hvis du bruger disse nemme værktøjer, som du kan finde via websteder kan du spare mindst 10% på de fleste online køb. Og som en bonus behøver du ikke vente på ud salg eller søge efter rabatkoder. Følgende er fem enkle trin, der kan hjælpe dig med at spare på alt, hvad du har brug for at købe. Lær disse hurtige tips, og du vil aldrig betale fuld pris igen – eller vente på et udsalg.

Brug et cash back kreditkort

En smart måde at spare nogle penge på er at bruge et cash back kreditkort. Afhængigt af kortet og hvad du køber, sparer du normalt alt fra 1% til 5% på dit køb – og nogle gange mere. Men med de mange cash back kort derude, har du mange muligheder for at spare penge. Som med rabatkoder betaler du den fulde pris ved køb, men modtager penge tilbage som en rabat- eller kontokredit. Hust at du skal betale din saldo hver måned. Når du holder øje med din saldo, behøver du ikke bekymre dig om en stigende rente – og du får stadig alle bonusser hvis du betaler til tiden.

Forlad din indkøbskurv

Online webshops tracker alle dine bevægelser. Det er utvivlsomt vigtigt for dem, når du fylder med en vogn med ting, kun for at lukke fanen i din browser og gå videre. Derfor finder du muligvis en kuponkode, der lander i din mail en dag eller to, efter du har forladt din kurv. For at få dette tip til at virke skal du være logget ind på din konto, så forhandleren ved, hvem der har forladt indkøbs vognen. Sæt derefter dine varer i vognen og forlad shoppen. Listen over detailhandlere, der tilbyder koder til dem med forladte vogne, er mange.

Nogle webshops udsteder rabatkoder. For at få disse koder skal du være på VIP-listen, også kaldet en mailinglisten. Tilmeld dig for at modtage nyhedsbreve fra dine yndlingsbutikker, så du kan få rabatkoder og salgsmeddelelser leveret direkte til din indbakke.

Bare sørg for at bruge en anden e-mail-adresse end den du bruger privat. Der kan ende med at komme spam med disse nyhedsbreve også.

Vil du læs om flere ideer til at spare penge når du handler online, så læs mere her Har du andre ideer til at spare penge på dine onlinekøb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>